Добредојдовте во Online клубот на Ипсос!

Регистрирајте се во Online клубот на Ипсос.

Ве покануваме да станете член на Online клубот на Ипсос. Како наши членови, ќе можете да учествувате во Online истражувања и да го споделувате Вашето мислење за различни производи и услуги. Споделувајќи го Вашето мислење собирате поени со кои можете да добиете подарок.

  • Споделувајте мислење за различни производи и услуги кои ги користите
  • Споделувајте мислење за различни општествени прашања
  • Освојте поени и добијте подарок како награда за споделеното мислење

Регистрирајте се за да учествувате во истражувањето:

Вашата електронска адреса/e-mail
Најавете се:

Корисничко име:
Лозинка:

Ја заборавивте вашата лозинка ?

Технички информации:

Мини анкетата:

Без кој медиум не би можеле да живеете?

Телевизија
Радио
Печатени медиуми
Интернет
Ниту еден


Погледни го резултатот

Copyright (c) 2018 Ipsos