Učestala pitanja (FAQ):

Što je Ipsos Online klub ?

Kao član Ipsos Online kluba primate na svoju email adresu u različitim vremenskim razmacima pozive na sudjelovanje u anketama. Na taj način imate mogućnost izraziti svoje miljenje o različitim aktualnim temama. Istovremeno, za svaku anketu ispunjenu u cijelosti dodjeljujemo bodove koje kasnije moete zamijeniti za različite poklon bonove.
Članstvo u panelu je potpuno besplatno, a Vae odgovore i podatke tretiramo strogo povjerljivo, u skladu s općim smjernicama kodeksa za istraivanje trita ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research).

Koje prednosti imam kao član panela?

  • Za svaku u cijelosti ispunjenu anketu dodjeljujemo Vam određeni broj bodova. Kad skupite određeni broj bodova dobivate poklon bon na vau kućnu adresu.
  • Izraavajte miljenje o aktualnim temama, va glas je bitan.
  • Članstvo u Ipsos Online klubu je potpuno besplatno.
  • Ne postoji nikakva obveza sudjelovanja u anketama.
  • Vae se podatke i odgovore tretira strogo povjerljivo u skladu s ESOMAR standardima.

Za to dobivam bodove?

  • Ispunjavanjem uvodnog upitnika.
  • Svakom u cijelosti ispunjenom anketom.
  • Dovođenjem novih članova u panel.

Koliko često mogu sudjelovati u anketama?

Sudjelovanje u anketama ovisi o Vaem osobnom profilu (spol, dob, te ostalim demografskim karakteristikama). Različite ankete ispituju različite ljude. Ovisno o Vaem osobnom profilu, zvat ćemo Vas putem e-maila na sudjelovanje u anketama. Hoćete li biti pozivani i koliko često, ovisi o zahtijevanom profilu za svaku anketu posebno.

Koliko bodova dobivam za to?

U nastavku se nalazi tablični prikaz u kojem je vidljivo koliko bodova dobivate:

Sistem bodovanja Broj bodova
Ispunjavanje uvodnog upitnika
5
Prijava prijatelja u članstvo panela *
3
Anketa prosječnog trajanja do 10 min
5
Anketa prosječnog trajanja 11 do 20 min
10
Anketa prosječnog trajanja više od 20 min
15

Kada sakupite 100 bodova, mozete zatražiti poklon bon u vrijednosti od 25 KM. Kako bi ostvarili zahtjev na nagradni bon, pišite nam na online.bih@ipsosadria.com (u subject poruke upišite ISPLATA).

* Pozivanjem prijatelja u Ipsos Online klub možete skupiti maksimalno 50 bodova

Je li moje članstvo u Ipsos Online klubu besplatno?

Vae članstvo u Ipsos Online klubu u svakom je trenutku potpuno besplatno.

Kako se jamci sigurnost mojih podataka?

Vae unesene informacije prenose se putem SSL-tehnologije (SecuritySocketLayer) u ifriranom obliku. SSL je protokol za ifriranje koji osigurava komunikacijski kanal i koji omogućuje identifikaciju servera. Ova tehnologija jo uvijek slovi kao jedna od najsigurnijih koje trenutno stoje na raspolaganju.

Kako se mogu odjaviti iz Ipsos Online kluba?

Ukoliko ubuduće vie ne elite dobivati pozivnice za sudjelovanje u anketama, i ne elite biti na član, molimo Vas da kliknete na link "Unsubscribe" u nekom od mailova koje ste dobili ili na Vaim korisničkim stranicama. Također nam moete poslati e-mail na . Nakon odjave vie nećete primati mailove od Ipsos Puls Online panela.

Koga mogu kontaktirati u slučaju da imam nekih dodatnih pitanja ili tehničkih problema?

U slučaju pitanja oko panela ili ako imate nekih potekoća s anketama slobodno nam pitanja poaljite na e-mail: . Nastojat ćemo Vam odgovoriti u to kraćem roku.

Copyright (c) 2018 Ipsos